24 uurs zorg

24 Uurs Zorg

 

Met de 24-uurs zorg van Calida Zorg kunt ervoor zorgen dat u thuis de verzorging en verpleging krijgt die u nodig heeft. Hierdoor kan een opname in een verzorgingshuis, verpleeghuis, hospice of kleinschalige woonvorm voorkomen worden.

Kiezen voor Calida Zorg betekent kiezen voor belevingsgerichte zorg waarbij de zorgvraag van de cliënt centraal staat. Zorg op maat noemen wij dat! Hierbij staan respect, persoonlijke aandacht en kwaliteit van leven binnen de huiselijke omgeving centraal.

Persoonlijk 24-uurs zorg team

Bij 24-uurs zorg bieden onze professionele en gekwalificeerde zorgverleners 24 uur per dag, 7 dagen per week thuis alle verpleging en verzorging die de cliënt nodig heeft.Calida Zorg werkt met een klein, vast zorgteam per cliënt. Zij maken in overleg met de cliënt en/of mantelzorger de planning zodat men altijd weet welke zorgverlener er welke dag aanwezig is. Onze zorgverleners leveren kwaliteit, zij gaan uit van de wensen van de cliënt en zorgen voor een prima samenwerking met bijvoorbeeld huisarts en therapeut.

Wanneer 24-uurs zorg aan huis?

24-uurs zorg kan om de meest uitlopende redenen ingezet worden:

  • Dementie zoals de ziekte van Alzheimer
  • In de palliatieve fase, de wens om thuis te sterven
  • Eenzaamheid en behoefte aan permanent gezelschap
  • Thuis willen herstellen van een ziekenhuisopname
  • Mantelzorger kan de zorg (tijdelijk) niet op zich nemen

De 24-uurs zorg die geboden wordt is vaak een combinatie van verzorging, verpleging, huishoudelijke hulp en begeleiding.

 

Tarieven

U kunt de 24-uurs zorg particulier financieren of met behulp van gefinancierde zorg in de vorm van  Zorg in Natura (ZIN) of een persoonsgebonden budget (PGB). Om te kijken of u in aanmerking komt voor gefinancierde zorg binnen de ZVW (wijkverpleging) kunnen wij voor u een indicatie aanvragen via onze HBO verpleegkundige. De financierder hangt af van de soort zorg die nodig is, zo zal de indicatie voor begeleiding (WMO) moeten worden aangevraagd bij het zorgloket van uw gemeente en een indicatie voor de WLZ bij het zorgkantoor (CIZ). Onze medewerkers kunnen u uitvoerig informeren over de aanvraag van een indicatie bij de zorgverzekeraar, het zorgkantoor of de gemeente. Neemt u gerust contact met ons op!

Mocht u de 24-uurs zorg particulier in willen kopen dan kunt u onze tarieflijst raadplegen. De 24-uurs zorg tarieven zijn aantrekkelijk geprijsd. Ze bestaan uit een scherp totaal tarief gebaseerd op het dag- en nachttarief.

Informatie

U behoefte aan meer informatie over 24-uurs zorg? Wij kunnen u adviseren en kijken welke financiering mogelijk is. U kunt ons altijd bellen of mailen voor meer informatie op 085-3034202 of per mail via info@calidazorg.nl

Contact

Calida Zorg                                 Dagbesteding 
​Demmersweg  34                       Steffensweg 3
7556 BN                                       7601 EA
Hengelo (o)                                  Almelo
   
085-3034202
info@calidazorg.nl
Bereikbare dienst: 0628566077 24 uur per dag bereikbaar

Bel mij

Privacyverklaring

De persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.