Maaltijdservice

Maaltijdservice

Lijkt het u makkelijk niet elke dag te hoeven koken? Met de Maaltijdservice (Tafeltje Dekje) van Calida Zorg kiest u voor een gevarieerde maaltijd, gewoon bij u thuis. Dat is gemakkelijk en gezond eten, voor een betaalbare prijs.

Lekker vers, naar uw smaak

Natuurlijk. Gezond en gevarieerd eten is van groot belang. Maar net zo belangrijk is dat u het lekker vindt. Op dat gebied zit u bij ons helemaal goed. Laat u verrassen door het aanbod  van onze maaltijdvoorziening en stel uw eigen menu samen. Elke dag anders, maar altijd naar uw smaak.

Wanneer u het uitkomt

U kunt dagelijks, dus zeven dagen per week, gebruik maken van onze Maaltijdservice. De maaltijden worden rond het middaguur aangeboden. Geef gerust aan op welke dagen u van onze verse gerechten wilt genieten. En wat uniek is: de maaltijden zijn in eigen keuken bereid en worden warm aangeboden. U kunt dus direct aan tafel! Tafeltje Dekje zoals u dat wenst!

Aanvragen

Wilt u een heerlijke maaltijd thuisbezorgd hebben en woont u in de gemeenten Hengelo (o), Enschede, Almelo, Haaksbergen, Hof van Twente, Losser, Oldenzaal, Dinkelland, Borne, Tubbergen, Twente-Rand, Wierden, Hellendoorn, Rijssen-Holten? Neem dan gerust contact met ons op via 085-3034202 of het contact formulier.

Contact

Calida Zorg                                 Dagbesteding 
​Demmersweg  34                       Steffensweg 3
7556 BN                                       7601 EA
Hengelo (o)                                  Almelo
   
085-3034202
info@calidazorg.nl
Bereikbare dienst: 0628566077 24 uur per dag bereikbaar

Bel mij

Privacyverklaring

De persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.